0
V košarici ni izdelkov

ZELIŠČNA SOL MAJNIKA PREMIUM, 200 g

6.00 

S KORENINO SVETLOBE
Osnova ekološke Kuhinjske zeliščne soli Majnika Premium je tradicionalna, mleta, nejodirana in nerafinirana Piranska sol. Pridelana je po starem izročilu z naravno kristalizacijo na solnih poljih, kjer se sol pobira in nato obdela s tradicionalnimi orodji. Tej soli dodamo mešanico fino mletih posušenih zelišč in zelenjave, ki so zrastli izključno na našem ekološkem in biodinamičnem zeliščnem vrtu in družinski kmetiji. Kot posebnost in dodana vrednost v premium mešanici je KORENINA SVETLOBE (Dioscorea batatas). Korenina svetlobe ima zelo pestro sestavo hranilnih snovi, njena izjemnost pa je predvsem v zmožnosti vnašanja svetlobe v človekov organizem.

Mešanica posušenih zelišč in zelenjave je pripravljena iz: peteršilja, korenja, zelene, drobnjaka, bazilike, čebule, pora, origana, timijana, rožmarina, luštreka, lovorja, brokolija, cvetače, pastinaka, šetraja, majarona, ohrovta, zelja in KORENINE SVETLOBE.

Uporaba: ekološka Kuhinjska zeliščna sol Majnika Premium je odličen naravni nadomestek za razne jušne osnove in kocke. Z njo slastno začinimo vse vrste jedi – od juh in enolončnic do vseh vrst mesa, solat, nadevov, omak, namazov, slanega zeliščnega peciva ipd.

Opomba: nejodirana sol vsebuje naravni jod, medtem ko jodirana sol vsebuje sintetični jod ali kalijev jodid.

   

Novo v ponudbi: